Українські міста в Інтернеті
cityukraine.info
2012-09-18 17:25 | Хмільник
Учасники ХІІ Міжнародного Катинського мотопробігу відвідали Хмільник

 

 
16 вересня 2012 року до міста Хмільника завітали учасники ХII Міжнародного Катинського моторейду, який присвячений пам'яті польських громадян, загиблих у Другій світовій війні і похованих за межами Батьківщини.
Традиційно, на кордоні із Хмільником байкерів зустрічав міський голова  Василь Грушко на власному мотоциклі. На площі перед міською радою командир мотопробігу Віктор Венгжин віддав урочисто катинський рапорт очільникові міста.
Наступною зупинкою мотоциклістів в Хмільнику став костел Святої трійці. Святкову Божу службу провів отець Анатолій Білоус. Учасники моторейду вшанували пам’ять І.Падаревського та Йоана Павла ІІ, поклавши вінок до меморіальної дошки видатного композитора та квіти і запалені свічки до пам’ятника Папи.
Хмільничани та гості міста-курорту готувалися до зустрічі із байкерами на міському стадіоні. Після святкового привітання учасники мотопробігу мали можливість почастуватись українськими стравами та на знак вдячності катали малечу на байках.
 
 
Управління економічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради
 
 
 

 

 

© Інститут Трансформації Суспільства 2007-2012
При повному або частковому використаннi матерiалiв посилання на цей сайт є обов'язковим. Вiдповiдальнiсть за достовiрнiсть матерiалiв покладається на їх авторів.Наша адреса: Україна, 01034, м. Київ-34, а/с 297, тел./факс: (044) 235-98-28, 235-80-23. e-mail: [email protected]